HBN Law en DCTL vormen grootste juridische en fiscale dienstverlener in Dutch Caribbean

De professionals van HBN Law en DCTL (voorheen KPMG Meijburg & Co Caribbean) gaan per begin juni 2019 samenwerken als HBN Law & Tax. Daarmee ontstaat de grootste juridische én fiscale dienstverlener in het Caribisch deel van het Koninkrijk, en daarnaast met vestigingen in Amsterdam en Rotterdam.
Eric de Vries, bestuursvoorzitter van HBN Law: “Deze stap volgt onze ambities een aantrekkelijke organisatie te blijven voor juridisch talent en de dienstverlening aan onze cliënten steeds verder te optimaliseren. Wij beschikken nu over een uitgebreide kennis, kunde en ervaring op alle juridische gebieden die voor de zakelijke markt in het Caribisch deel van het Koninkrijk van belang zijn. Daarnaast willen we onze praktijk in Nederland uitbreiden”
“De geambieerde continuïteit van kwaliteit is de belangrijkste reden achter onze krachtenbundeling”, vervolgt mr. Wendell Meriaan, managing partner van DCTL: “Om als organisatie op juridisch-fiscaal gebied optimaal te blijven adviseren, zijn wij sterk afhankelijk van de aanwas van toptalent, bij voorkeur uit de Dutch Caribbean. Wij zijn nu de meest gewenste werkgever waar afgestudeerde juristen en fiscalisten zich in de breedte én diepte verder kunnen ontwikkelen.”
“De samenwerking kreeg groen licht na onafhankelijk onderzoek naar de culturen van beide organisaties”, vertellen De Vries en Meriaan. “Je kan op papier bij elkaar passen, maar uiteindelijk moet er wel een echte klik zijn. Hieruit bleek een gedeelde visie op de toekomst. Wij koesteren een werkomgeving waar plezier prestatie voedt en willen de voorwaarden scheppen die je stimuleren het beste uit jezelf te halen. Zo maken wij onze belofte waar aan onze klanten: Always there.”