Huisartsen Bonaire komen pad naar toekomst met Zorgverzekeringskantoor BES overeen

Afgelopen zaterdag 27 januari hebben de huisartsen van Bonaire samen met het Zorgverzekeringskantoor BES een zogenaamde Letter of Intent getekend. Middels deze Letter of Intent worden afspraken omtrent de toekomst van de huisartsenzorg op Bonaire geborgd.

Zo zijn partijen overeengekomen dat er gewerkt zal worden aan een meerjaren overeenkomst. Hiervoor zijn verschillende bouwstenen benoemd die de kwaliteit van de zorg nog verder zullen verhogen. Evenzo is er gesproken over het reduceren van de werkdruk voor de huisartsen, vestigingsbeleid en het opstellen van prestatie indicatoren.

Het Zorgverzekeringskantoor is verheugd met deze belangrijke stap en ziet de toekomst met de huisartsen van Bonaire met vertrouwen tegemoet.