Unkobon in beweging

Unkobon, de consumentenbond van Bonaire, kreeg afgelopen zondag veel mensen in beweging voor de natuurwandeling die zij organiseerde ter viering van het 5 jarig bestaan.  Na afloop  waren de mensen enthousiast over de wandeling en prezen de uitstekende organisatie van Unkobon. De vereniging van consumenten toonde aan dat een succesvol evenement onafhankelijk van sponsors kan worden georganiseerd met samenwerking door deskundige vrijwilligers. Samen staan we sterk is het devies van Unkobon.

 
De bond is zeer tevreden met het resultaat en dankt iedereen die kaartjes gekocht hebben, alle deelnemers en de kranten, radio en televisie en alle medewerkers die vrijwillig hebben bijgedragen aan de organisatie van deze wandeling voor hun steun.
Eric Booi, de secretaris van Unkobon zegt: “Ik hoop dat dit evenement ervoor heeft gezorgd dat nu meer mensen weten wat Unkobon is en wat Unkobon heeft gedaan en nog steeds doet in het belang van de samenleving op Bonaire. Wordt lid zodat we samen sterk staan. De contributie is $10 per jaar.”


www.facebook.com/unkobon   www.consumentenbonaire.com