Uitreiking CBCS Best Economic Research Award

De Centrale Bank van Curaçao en Sint Maarten (CBCS) heeft onlangs de CBCS Best Economic Research Award uitgereikt aan de winnaar op Bachelor niveau, Talisha de Vries. Talisha ontving de prijs voor haar thesis “Assessing Money Laundering Risk (MLR) of Local Financial Institutions with the AHP-Model”. Aan de prijs was zowel een unieke award als een geldbedrag van NAf 5.000 verbonden. Talisha heeft Accounting & Control gestudeerd aan de University of Curaçao Dr. Moises Da Costa Gomez (UoC) en volgt momenteel de masteropleiding Anti-Money Laundering and Counter Terrorist Financing. CBCS wenst Talisha veel succes met de voortzetting van haar studie.

De CBCS Economic Research Award is een jaarlijks terugkerende wedstrijd ter bevordering van onderzoek naar de economieën van Curaçao en Sint Maarten en werd vorig jaar in het leven geroepen ter gelegenheid van het 190-jarig bestaan van CBCS. Middels een Call for Economic Research zijn studenten van zowel middelbare scholen als universiteiten uitgenodigd om deel te nemen aan deze wedstrijd. Meer informatie over de volgende editie van de CBCS Economic Research Award zal spoedig worden bekendgemaakt.