Politieberichten van donderdag 29 maart tot en met dinsdag 3 april 2018

Op donderdag 29 maart vond omstreeks 18.30 uur een aanrijding plaats op de James Hooker Road op Sint Eustatius. Een auto reed tegen een lantaarnpaal aan. De bestuurder verklaarde dat dit gebeurde doordat hij te dicht langs de berm reed. De bestuurder had geen lichamelijke verwondingen maar voelde zich duizelig omdat hij vermoedelijk met zijn hoofd tegen de voorruit was gekomen. Hij werd ter plekke door de ambulance personeel gecontroleerd.

Op donderdag 29 maart vond omstreeks 23.45 uur een aanrijding op de Oranjebaaiweg op Sint Eustatius plaats. De bestuurder van een auto reed met te grote snelheid waardoor hij de macht over het stuur verloor en de auto gekanteld tegen een muur terecht kwam. De bestuurder werd door de ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor medische controle.
Op zaterdag 31 maart vond een aanrijding tussen een scooter en een auto plaats op de H.M. Beatrixroad op Sint Eustatius, plaats. De scooter zag de auto niet aankomen en reed tegen de zijkant van de auto aan. De bestuurder van de scooter liep een kap wond aan zijn hoofd en schaafwonden op terwijl de passagier van de scooter ook een kap wond aan zijn hoofd opliep. De bestuurder van de scooter kreeg een proces-verbaal voor het rijden zonder geldig rijbewijs en verzekering.