Lions Club Statia en Reconstructie Team gaan overeenkomst aan

De Lions Club Statia en het Reconstructie Team hebben formeel een overeenkomst gesloten voor de wederopbouw van het Mike van Putten Youth Centre en een sociaal project voor de wederopbouw van een woning. De overeenkomst werd gesloten op vrijdag 10 november in het Man-o-War het distributiecentrum voor het Recovery-Team, in aanwezigheid van waarnemend gezaghebber de heer Julian Woodley, projectmanager de heer Mel Raboen de Sanchez Pacheco en de voorzitter van de Lions Club Statia, mevrouw Leonora Sneek-Gibbs en de huiseigenaar.

De overeenkomst is van invloed op het vrijgeven van de bouwmaterialen aan Lions Club Statia, die hen in staat stelt de schade te herstellen , die aan het Mike van Putten Youth Center is ontstaan als direct gevolg van de orkanen Irma en Maria. Voorafgaand aan de orkanen was de sociale organisatie begonnen met een project om een huis te bouwen aan Mansion Road. Dit huis heeft ook schade geleden de wederopbouw zal worden voortgezet met materiaal dat via het wederopbouw proces zal worden geleverd en wordt gefinancierd door de Nederlandse Rijksoverheid.