Commissie van Wijzen organiseert tweede bezoek aan Statia

De Commissie van Wijzen Sint Eustatius, bestaande uit Fredis Refunjol en Jan Franssen, bezoekt Sint Eustatius voor een tweede keer van 4 tot en met 7 september. De commissie heeft het bestuurscollege en de eilandsraad opnieuw uitgenodigd voor een ontmoeting. De eerste keer heeft de coalitie geweigerd met de commissie te spreken, hetgeen de commissie buitengewoon spijtig vindt. De oppositie en andere politici hebben wel gehoor gegeven aan de oproep van de commissie.

Deze keer wil de commissie, zoals beloofd, de bevindingen van de commissie tot nu toe delen en graag de opvattingen vernemen van de eilandsraad en het bestuurscollege over de toekomst van het eiland. Daarnaast wil de commissie iedereen die daartoe de behoefte heeft ontvangen en spreken in alle openheid en vertrouwelijkheid. Indien u van deze mogelijkheid gebruik wilt maken, kunt u contact opnemen met de commissie van wijzen via het mailadres co**************@gm***.com.