Huiszoeking en aanhoudingen in onderzoek Robalo  

In verband met het strafrechtelijk onderzoek Robalo zijn op Woensdag 19 april 2017 de verdachten E.L.A.H. (37) en U.G.A. (55) aangehouden. Ook  heeft er onder leiding van de Rechter Commissaris en de Officier van Justitie een zoeking plaatsgevonden in het huis van E.L.A.H. Belangrijke documenten, digitale gegevensdragers en mobiele telefoons zijn in beslag genomen.

Op 10 augustus 2016 heeft in verband met hetzelfde onderzoek ook een zoeking plaatsgevonden in het huis van U.G.A. Robalo is het onderzoek naar verdenkingen van mensensmokkel gepleegd op 5 mei 2016 en andere strafbare feiten die hier betrekking op hebben. Het onderzoek werd in mei 2016 opgestart door de Landrecherche onder leiding van het Openbaar Ministerie.

Het onderzoek duurt voort en meer aanhoudingen zijn niet uit te sluiten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

scroll to top