Kennismakingsronde filiaaldirecteur CBCS Sint Maarten

SXM-Bankers-Association-kennismaking.jpg

Foto onderschrift: de ontmoeting met de Bankiersvereniging op het CBCS-kantoor op Sint Maarten.

Willemstad/Philipsburg – De per 1 maart 2019 benoemde filiaaldirecteur van het CBCSkantoor te Sint Maarten, mevrouw Raquel Lo Fo Wong, is onlangs een kennismakingronde gestart langs relevante stakeholders en samenwerkingspartners. Zij werd door de huidige Raad van Bestuur (RvB), mevrouw Leila Matroos-Lasten en de heer José Jardim, voorgesteld aan de Gouverneur van Sint Maarten, de heer Eugene Holiday, en aan de minister van Financiën, de heer Perry Geerlings. Ook heeft zij samen met de RvB de Bankiersvereninging van Sint Maarten op het CBCS-kantoor mogen ontvangen. Er staan nog enkele kennismakingsgesprekken op het programma, evenals reguliere gesprekken met stakeholders, als onderdeel van de nieuwe CBCS-strategie.

Mevrouw Raquel Lo Fo Wong neemt de leiding over van mevrouw Linda Hassell. Mevrouw Hassell werd in 2005, na een lange staat van dienst in de bancaire sector, benoemd tot branch manager. Zij was daarmee de eerste vrouwelijke leidinggevende van het CBCS-kantoor op Sint Maarten. In de periode die rest tot aan haar pensioen zal zij de functie bekleden van financieel manager.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

scroll to top