Het PBCCG is vandaag jarig! Hiep hiep hoera!

Willemstad – Curaçao – Al 64 jaar zijn wij in de Nederlandse Cariben niet alleen zeer actief, maar ook zeer trots dat wij de op het gebied van kunst, cultuur en natuur ontwikkeling van onze eilanden een belangrijke rol mogen spelen! Het PBCCG zet zich in voor de, Culturele-, Kunst-, en Natuurontwikkelingen van Aruba, Bonaire, Curaçao, St Maarten, St Eustatius en Saba door middel van het geven van fnanciële ondersteuning, advies en begeleiding. Het fonds is gestart als bevlogen pleitbezorger en inspirator van kunst en cultuur in het Nederlands Caribisch Gebied. Wij maken hierdoor de groei van dichtbij mee en zien zoveel mooie dingen, zoveel talent en zoveel prachtige energie en realiseren ons elke dag dat wij een in een bijzondere gemeenschap leven. Een gemeenschap met een mooie identiteit die zich in projecten uit die wij mogelijk maken – dat is al een feest op zich!!! Wij gaan nu onze 65ste levensjaar in!! Neeee, wij gaan niet met pensioen, integendeel, wij gaan met de juiste energie door en werken dagelijks aan het optimalizeren van onze mogelijkheden. Maar dit jubileum jaar laten wij niet zomaar voorbij gaan en vieren dit graag op verschillende momenten en op bijzondere wijze met jullie allen!! So stay tuned to our FB page and website for more information!
website: www.pbccaribbean.com Facebook: www.facebook.com/PBCCG – Prince Bernhard Cultural Fund Caribbean Region Instagram: Voor meer informatie: +5999 7671584 (Melanie Sloot – Chef de Bureau) / me*****@pb**********.com